rafal89 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Witam. Wędkarstwem wyczynowym zainspirował mnie już mogę to powiedzieć mój mentor pan Kacper Górecki. Artykuł po artykukle, filmik za filmikiem i już od 5 miesięcy jestem fanem wędkarstwa wyczynowego. To moje początki ale każdą wolną chwile poświęcam wędkarstwu wyczynowemu. Trening Czyni Mistrza. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J. Wardzyński 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2015 Kłaniam się. Nowe Miasto - Okręg Ciechanowski. Pozdrówko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacekkk 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2015 witam.jacek klub milo match pro lublin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin Lewkowicz 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2015 Witam Marcin Lewkowicz. Koło nr 5 Praga Północ. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja Sars 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2015 (edytowany) Witam wszystkich Patrycja Team Sars www.sars.pl Edytowano Październik 25, 2015 przez Patrycja Sars Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robert_M 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2015 Witam Wszystkich. Chętnie połączę z kimś swoje siły w startach w śląskiej PLWS, jeżeli ktoś ma ochotę wspólnie postartować to zapraszam do współpracy, Robert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szyfrarz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2015 Witam... Jestem Przemek mam 37 lat mieszkam we Włocławku. Tyczka łowie od 7 lat. Okręg Mazowiecki PZW koło nr:125 KKW Włocławek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IwanKasztelanTEAM 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2015 Witam serdeczniePatryk Iwaniak (Iwan) PłockKoło Kasztelan SierpcPZW MazowszePozdrawiam !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁukaszTais 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2015 Witam wszystkich, Łukasz Tais Koło Środa Wlkp. PZW Poznań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Wyrwisz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2015 Witam Jestm w wieku 55+ , można by powiedzieć wiele lat startów , napewno ponad 40. Byłem przekonany ze można przestać startowć w zawodach spławikowych, myliłem się. W prawdzie obecnie bardziej kibicuję , w miarę możliwości bywam na MŚ, ME i MP są to zawody które trzeba zobaczyć i poczuć atmosferę "święta"która każdemu się udziela. Kibicuje nowej PLWS, i chciałbym w najbliszym czasie dołączyć pozdrawiam Krzysztof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam Chomko 1 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2015 Witam wszystkich serdecznie! Adam Chomko - WKS Match Podlasie - Okręg Białystok Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Kowalczyk 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2015 WitamMam 20 lat głównie zapalony jestem łowieniem pstrągów do tego stopnia że tworzę sobie sam przynęty, ale też uwielbiam łowić spławikiem.Nie miałem jeszcze okazji startować w lidze ale od przyszłego sezonu jest to mój priorytet.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tunczyk79 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2015 Witam wszystkich, mam na imię Marcin mieszkam w Radomiu. Najbardziej uwielbiam łowić tyczką. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patric 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2015 witam serdecznie, łowie od namłodszych lat , od 2 lat wyczynowo. okręg Katowice. pozdrawiam wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał P 3 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2015 Witam wszystkich wędkarzy. Michał Pogonowski 39 lat koło Środa Wlkp. Okręg Poznański Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz_wiraszka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2015 Witam, Tomek z bezwodnej miejscowości Łask. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_K 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2015 Witam, Krzysiek l.33 z Okręgu Piotrkowskiego, wracam po kilku latach przerwy do intensywnego wędkowania Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PiotrM 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2015 Witam Piotrek lat 30, okręg Katowice. Pozdrawiam wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marian25 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2015 witam. mam na imię Mariusz , głównie łowię w Norwegi na fjordach ale każdą wolną chwilę w Polsce spędzam nad wodą z kijem w ręku KOŁO PZW NR 33 SZCZUPAK SIEDLCE PZW SIEDLCE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omcprezes 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2015 Witam wszystkich miłośników wędkarskiej sportowej rywalizacji. Mieszkam w Miejskiej Górce, należę do koła PZW Balatonw Okręgu jeszcze leszczyńskim Pozdrawiam Wojciech Majchrzak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2015 Witam wszystkich wędkuję od zawsze .... zabawę z tyczką rozpocząłem w 2013 i raczej szybko się nie znudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Lewik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2015 Witam wszystkich miłośników wędkarstwa. Okręg Katowice, koło 39 Olkusz-Miasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zielak11 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2015 Witam Wędkarstwo to moja pasja a szczególnie wyczyn wędkuje od 3 lat . Koło Mielec , Okręg Rzeszów . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek Sobczak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2016 Witam Darek Okręg śląski coś tam łowie...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzesiek Ferenc 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2016 Cześć wszystkimGrzesiek Ferenc, Okręg Legnica. Pozdrawiam wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach