Kacper Górecki 31 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2017 Koledzy i koleżanki zapraszam na IV już edycję Warmińsko-Mazurskiej Ligi Spławikowej! Wstępny i na 90% ostateczny terminarz: 12.03.2017 Bulwar w Elblągu 3.06.2017 Rzeka Łyna Masuny 9.09.2017 Kanał Szymoński Limit 20 drużyn. Regulamin bez zmian, przynajmniej istotnych, nie mniej i tak go niebawem opublikuję. Limit 20 drużyn 2-osobowych. Proszę o zapisy na email. biuro@gorek-gliny.pl Pozdrawiam i do zobaczenia w Elblągu, już się nie mogę doczekać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kacper Górecki 31 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2017 Witam ponownie, Tak jak już wspominałem w regulaminie nie będzie żadnych zmian względem roku ubiegłego: W zawodach mogą brać udział drużyny dwuosobowe plus jeden zawodnik rezerwowy, którego drużyna może zgłosić w dowolnym czasie w trakcie sezonu. Rywalizacja będzie się odbywać w takiej samej formule jak WMLS 2016 tj. zawodnicy łowią w sektorach/podsektorach (liczba drużyn > 15). Wpisowe od drużyny to 100 zł za każde zawody, tj. 300 zł za sezon. Płatność za 3 imprezy z góry będzie pobierana podczas pierwszych Eliminacji w Elblągu. Ma to na celu zmotywowanie zawodników do udziału we wszystkich trzech imprezach. Zgłoszeń należy dokonywać telefonicznie: 793 216 283 lub na email. biuro@gorek-gliny.pl w terminie do 8.03.2015 r. OBOWIĄZUJE LIMIT 20 DRUŻYN! Uwaga! Każdy uczestnik jest zobowiązany do posiadania zezwolenia na wędkowanie w dniu zawodów. Jeśli chodzi o ostatnie Eliminacje na Kanale Szymońskim opłatę w wysokości 20zł będzie można uiścić nad wodą u organizatora. Środki zebrane z wpisowego zostaną w całości przeznaczone na zakup wielu atrakcyjnych nagród, które zostaną rozlosowane po ostatnich zawodach (nad Kanałem Szymońskim) pośród wszystkich uczestników tegorocznej WMLS. Ponad to po każdych zawodach eliminacyjnych wręczane będą puchary i medale dla najlepszych drużyn. Trzy najlepsze zespoły w klasyfikacji końcowej awansują do Wielkiego Finału PLWS 2017. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach